Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Despre noiSuntem o echipa de profesionisti ce oferim multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Experienta noastra, pregatirea profesionala continua, dragostea si pasiunea pentru aceasta meserie ne provoaca sa fim si mai buni.


Imbunatatirea calitatii vietii tale reprezinta misiunea noastra principala. Impreuna cu tine, oaspetele nostru, dorim sa crestem standardele de competenta, implicare si dorinta de reusita. Feed-back-ul tau reprezinta o valoare pentru echipa noastra si ne ajuta sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre.


Aici, iti oferim un cadru in care sa reflectezi la lucruri profunde din viata ta si sa gasesti sens, abordand lucruri sensibile, profunde, iar acestea vor ramane in cadrul cabinetului nostru, confidentialitatea fiind fundatia actului terapeutic. Impreuna vom explora si descoperi solutii pentru ca viata ta sa fie mai plina de sens si lumina.


Avem incredere ca la finalul intalnirilor noastre te vei bucura de viata, cu mai mult sens si motivatie!


Echipa
Centrului Psiho-ArmonieEchipa


 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe