Dezvoltare personala pentru psihologi si alti profesionistiDezvoltarea personala este parte integranta din procesul de formare al psihologilor si altor profesionisti care doresc sa isi obtina atestatul de libera pratica in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Pe langa obligativitatea impusa de Colegiul Psihologilor din Romania si legislativa in vigore pentru a urma orele de dezvoltare personala, acest proces este unul benefic pentru fiecare cursant in parte.


Tocmai de aceea noi iti oferim posibilitatea sa parcurgi orele de dezvoltare personala intr-un cadru placut si reconfortant, unde te vei simti in siguranta si inteles. Vei vedea ca un week-end plin iti va oferi o stare de bine, de liniste si relaxare si vei constata cu uimire ca insasi viata ta se va imbunatati considerabil.


Cursul de dezvoltare personala se desfasoara sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, recunoscuta de Colegiul Psihologilor ca furnizor de formare perofesionala si este ca atare recunoscut de organul abilitat in acest sens.


Coordonatorul cursului este Petrisor Tepurlui, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapie cognitiv-comportamentala.


Co-terapeuti sunt Cristina Negoita si Lucian Negoita.


Cursurile se desfasoara in week-end, cu o frecventa de un week-end pe luna, timp de 8 luni (pentru obtinerea numarului de 150 ore de dezvoltare personala cerut de normele in vigoare). Se lucreaza 8 ore pe zi, in ambele zile de week-end, cu o ora pauza de pranz.


Pentru inscriere si alte detalii vizitati sectiunea Contact a site-ului nostru!