Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 Alex GhearasamescuAlex Ghearasamescu

Omul...


Daca esti ca mine, atunci cred ca indiferent de drumul pe care l-ai ales si de momentul la care te afli in viata, ne dorim acelasi lucru. Si anume, sa duci o viata cat mai implinita si cu cat mai putina suferinta sau poate sa fii inconjurat de oameni in care ai incredere si cu care poti construi relatii autentice, care te sustin si alaturi de care sa te bucuri.


Pentru ca nu exista o schita sau o harta care sa ne ghideze cum sa ajungem sa traim o astfel de viata si mai ales pentru ca de cele mai multe ori nu am fost invatati cum sa gestionam incurcaturile, meandrele sau blocajele acestui drum al devenirii noastre, putem ajunge in impas. Si e de asteptat sa te simti descurajat, lipsit de putere si fara solutii. Prins. Ce am invatat eu insa, este ca fiecare om are propriile resurse si ca, pentru fiecare client de-al meu este necesar sa intru in contextul lui de viata pentru a putea accesa impreuna cu el atat resursele sale cat si pentru a lucra impreuna la iesirea din impas.


Rolul meu este cel al unui partener cu care parcurgi doar o parte din propriul tau drum. Acea bucata de drum in care vei invata cum sa pui in cuvinte si sa dai sens la ceea ce la inceput parea de nepatruns, cum sa accesezi partile din tine capabile sa rezolve problemele si mai ales cum sa faci fata situatiilor viitoare pe care le vei intalni in viata ta. Intr-un cuvant sa devii capabil sa-ti scrii propria povestea de viata. Pentru a fi bine cu tine, in corpul tau si cu cei din jur.Terapeutul...


Specializarea de baza in terapia cognitiv comportamentala imi ofera atat mie cat si clientilor mei o larga paleta de tehnici validate stiintific, cat si o structura solida pe care putem lucra. Iar formarea in Schema Therapy, una dintre cele mai noi metode de terapie, ma ajuta sa-mi inteleg la modul profund clientul, permitandu-mi sa fiu langa el, ajutandu-l atat in lucrul cu emotiile puternice cat si sa sparga acele tipare de viata care par ca se repeta iar si iar. Totusi, toti oamenii fiind unici, cu probleme, situatii si contexte de viata unice cred ca cel mai important este ca pentru fiecare sa-i fiu tovaras pe acea bucata de drum pe care se afla, atunci cand are nevoie. Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe