Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 Claudia CiupituClaudia Ciupitu

Psihoterapeut cu competente in:

  • psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoterapie;
  • psihoterapia centrata pe scheme cognitive (Schema Therapy).

Nu am stiut dintotdeauna ca vreau sa fiu terapeut (in copilarie visam ca o sa devin arheolog, egiptolog, sau biolog marin). Insa in adolescenta, cand am ales si am pornit pe acest drum, am simtit ca prima data trebuie sa incep cu mine.


Anii de formare mi-au oferit baza teoretica si tehnicile de lucru, iar propriul proces terapeutic, desfasurat pe mai multi ani, m-a ajutat sa imi descopar propriile dinamici si sa incep sa-mi vindec ranile emotionale. In timp am invatat sa ma vad pe mine, sa imi identific nevoile, sa imi cunosc limitele. Tot in timp am invatat sa temperez si salvatorul din mine.


Pentru mine procesul de cautare este unul continuu si sper sa nu ma opresc vreodata.


In practica mea am lucrat cu persoane care au pierdut pe cineva drag, sau care s-au confruntat cu diagnostice dure. De la ele am invatat cum sa accepti durerea si sa inveti sa traiesti cu ea. Ca nimic nu dureaza o vesnicie si ca viata se intampla "Aici si Acum".


Am lucrat cu adolescenti, iar de la ei am invatat despre curajul de a cere ajutorul atunci cand ai nevoie de el, dar si despre extraordinara forta de vindecare si transformare care exista in fiecare dintre noi.


Am lucrat cu persoane abuzate care se luptau cu sentimente puternice de rusine si vinovatie, care aveau nevoie sa faca pace cu trecutul, cu oameni care aveau nevoie sa invete cum sa relationeze intr-un mod sanatos, cu persoane care se aflau in cautarea de sine, cu oameni care se temeau ca vor pierde iubirea partenerului, cu oameni care isi doreau iubire dar tineau pe oricine la distanta de teama sa nu fie raniti. De la toti am invatat ca fiecare are propriul ritm, ca toate resursele pentru vindecare se gasesc in noi si ca linistea si echilibrul le gasim atunci cand alegem sa traim dupa propriile principii si valori. Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe