Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 Irina FratilaIrina Fratila

Competente:

  • Psihoterapeut cognitiv-comportamentala si hipnoterapie;
  • Psiholog clinician, specializata in psihologia sanatatii.

Imi pasa de ceilalti si asta imi permite sa lucrez cu drag. Imi place sa cunosc si sa inteleg, si bunele, si relele, si pe ceilalti, si pe mine, si puterea, si limitele, si asta imi faciliteaza linistirea si folosirea fricilor, cum sa gasesc iesirile, sa ma bucur de viata, sa accept, sa iert, sa trec prin si uneori peste, luand de la fiecare si din experiente ceva util, ceva nou, ceva diferit, ceva bun. Asta ma ajuta sa fiu sigura cand explorez ceva si sa am incredere in rezultate.


Cred in iubire, in echilibrul pe care il sustine, oferind si primind. Cred in capacitatea mintii de a se adapta si, mai ales, am incredere in oameni si in ce e mai bun in ei, chiar si cand partea buna este ascunsa, uneori, in spatele greutatilor, pierderilor, lipsurilor, apararilor, incercarilor personale. Si da, ca orice om, am fost incercata in viata de pierderi, de boala, de schimbari si mai ales de oameni dragi, experiente din care am invatat cum sa traiesc mai bine, tinand cont si de nevoile mele si de ale altora.


Atat modul in care lucrez cu oamenii, cat si felul in care imi traiesc viata sunt construite in jurul catorva repere, fara de care nu as fi eu. Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe