Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 Olga UdreaOlga Udrea

 • Psiholog, Psihoterapeut in supervizare;
 • Formare in analiza tranzactionala specializata in comunicare;

Pasiunea pentru oameni si cunoasterea mintii umane, placerea de a explora si intelege m-au calauzit spre domenii multiple de invatare si formare. Alumna London School of Economics si The Neuroscience Academy, am imbinat in formarea mea sistemul roman si cel britanic de educatie academica impreuna cu experientele multiculturale si cele din sectorul nonguvernamental. Absolventa de Psihologie si ?tiinte Politice, sunt membra in Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala din Romania.


Cum te pot ajuta:

 • Psihoterapie individuala;
 • Terapie de cuplu;
 • Consultanta psihologica;
 • Dezvoltarea de programe de invatare;
 • Coaching tranformational.

Imi place sa inteleg oamenii si complexitatea relatiilor dintre ei, astfel ca aduc in activitatea mea profesionala abilitati si cunostinte diverse pentru a-i ajuta pe oameni la randul lor sa se inteleaga, sa-si vindece relatia cu trecutul, sa dobandeasca autonomie in trairea propriei vieti si sa-si atinga potentialului de dezvoltare si auto-cunoastere.


In munca mea, aduc experienta anilor in care am lucrat in Comunicare si Relatii Publice, ader principiilor Analizei tranzactionale si psihoterapiei existentiale, folosesc concepte si cunostinte din neurostiinte, precum si tehnici de mindfulness cu aplicabilitate atat la nivel personal, cat si profesional. Urmaresc nevoile celor care cu care lucrez, atingerea obiectivelor si, in egala masura, construirea unei relatii bazate pe egalitate si reciprocitate, responsabilitate si autenticitate, conectare autentica si empatica.


In esenta, ne vom uita impreuna la aspecte importante legate de Prezenta, Scop si Echilibru in relatia cu tine, cu ceilalti si cu lucrurile care te inconjoara. Este un angajament pe care il pretuiesc foarte mult si pe care il consider a fi unul dintre cei mai puternici factori de schimbare pozitiva si atingere a adevaratului potential.


Ce implica Procesul Terapeutic:

 • Exploreaza: propria poveste de viata, descopera modele proprii de functionare comportamentala, decizionala si de operare la nivel emotional.
 • Constientizeaza: aici si acum; presupune capacitatea recunoasterii propriilor senzatii si sentimente ca raspunsuri la realitatea curenta.
 • Accepta: prin exersarea atentiei catre interior, printr-o mai buna cunoastere autentica a propriilor abilitati, imperfectiuni, resurse si potential fara negare, evitare sau cosmetizare interiora.
 • Construieste siguranta: invata strategii de reglare psiho-emotionala, regaseste sentimentul de siguranta interioara si de incredere in propriul potential.
 • Reinvata & pune in practica: identifica modele de functionare si invata noi obiceiuri; rescrie noi trasee neuronale prin alegere constienta si responsabila, in mod repetat si cu incredere.
 • Autonomie & Intimitate: realizeaza-ti pe deplin potentialul; reactualizeaza strategiile de raspuns si opteaza liber si constient cum iti traiesti viata; interactioneaza deschis si cu incredere in relatii.

Obiectivul procesului terapeutic si al calatoriei spre schimbare este obtinerea unui echilibru personal, a unei minti si a unei dinamici sociale si relationale sanatoase, atat in relatia fiecaruia cu el insusi, in cea cuplu sau in familie, cat si la nivel de grup si comunitate, prin invatarea unui mod flexibil si armonios de a fi, plin de vitalitate si creativitate.


Prin crearea unui cadrul sigur, bazat pe confidentialitate si respect reciproc, te pot ajuta sa te descoperi si sa te intelegi, sa te accepti si sa-ti gasesti resursele interioare pentru a-ti atinge potentialul si autonomia.


Sunt pasionata de jazz, design si arta contemporana. Cand nu sunt alaturi de clientii mei, citesc sau sunt in training, ma gasiti la munte cu bicicleta sau pe salteaua de yoga. Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe