Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 Roxana StoicaRoxana Stoica

 • Psihoterapeut terapii cognitiv-comportamentale;
 • Consiliere si psihoterapie pentru:
  • dezvoltare abilitati de comunicare;
  • dificultati in relationare;
  • conflicte interpersonale;
  • depresie;
  • anxietate;
  • atacuri de panica;
  • dependente;
  • tulburari de alimentatie (anorexia nervosa, bulimia nervosa, obezitate);
  • tulburari de conduita in copilarie si adolescenta.

Pentru mine, profesia reprezinta modalitatea de a le fi alaturi celor care au nevoie de ajutor, ghidare, sau suport; celor care au nevoie de un insotitor in anumite secvente ale vietii. Este rezultatul parcurgerii etapelor de dezvoltare atat in privinta pregatirii academice, cat si din punct de vedere personal. Perioada in care au curs ani de cautare, cu rasturnari de situatie, experiente memorabile, atat minunate cat si neplacute, iar unele s-au transformat in lectii care m-au ajutat sa ma dezvolt, sa maximizez potentialul personal, constientizand cat de important este sa fim in contact cu noi insine.


Am inteles ca pentru a evolua, uneori este nevoie sa ne oprim din iuresul evenimentelor si sa discernem intre ce anume ne sta in putere sa influentam si ce anume este bine sa acceptam ca fiind un dat.


Cred foarte mult in oameni si in faptul ca fiecare dintre noi detine toate resursele pentru a fi asa cum isi doreste si poate realiza lucrurile care il fac sa se simta bine.


De multe ori nu putem modifica realitatea in functie de preferintele nostre, cu atat mai putin trecutul. Insa avem posibilitatea de a schimba felul in care ne raportam la acestea. Se intampla sa percepem selectiv ceea ce este in jur, in functie de propriile filtre mentale prin care interpretam, tragem concluzii, alegem, luam decizii si pe baza carora, in final ne construim vietile.


Curatand filtrele, perceptia noastra se va schimba, si vom vedea alternative, beneficii la care nu ne-am permis sa ne gandim pana acum.


Avem posibilitatea sa indraznim sa facem lucrurile diferit, sa ne dam voie sa ne descoperim pe noi insine, dincolo de amprentele experientelor traite si de conditionarile trecutului.


Prezentul este cel care ne ofera alternativa de a ne modela, de a lucra cu noi insine, si de a ne dezvolta, pentru a depasi diferitele situatii care apar in vietile noastre. Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe