Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Program de Formare de baza in Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala



Centrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) organizeaza in luna Februarie in Bucuresti, interviu de intrare in Programul de Formare de baza in Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.


Programul se adreseaza absolventilor de psihologie sau a unor facultati asimilate, conform conditiilor Colegiului Psihologilor din Romania, care doresc sa isi obtina atestatul de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala. Programul este avizat si acreditat cu Anexa nr. 2/05.10.2009 si Avizul profesional al Colegiului Psihologilor din Romania, RF-II-B-10/23.11.2006, la propunerea Comisiei aplicative - Psihologie Clinica si Psihoterapie.


Cursurile sunt distribuite pe durata a 29 de luni consecutive (exceptie lunile august). Cursurile se desfasoara in weekend, o singura data pe luna. Platile se fac esalonat, la fiecare intalnire de curs in parte. Programul are zece module de curs/aplicatii si un modul de practica de specialitate in spital. Data limita de inscriere este 30 ianuarie 2017.


DETALII PRIVIND PROGRAMUL


  1. Treapta practicant sub supervizare

    Pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant sub supervizare, conform conditiilor Colegiului Psihologilor, langa formarea de baza mentionata, trebuie facute si 150 ore de dezvoltare personala in specializarea cognitiv-comportamentala, cu formatori agreati de catre asociatia AHPCC si acreditati COPSI. Dezvoltarea personala poate fi facuta inainte, in timpul sau dupa orele de formare, insa eliberarea diplomei finale se va face numai dupa efectuarea acestora.

    Diploma finala va cuprinde atat numarul de ore de formare cat si numarul de ore de dezvoltare personala si va da dreptul sa accesati la atestatul de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant sub supervizare.


  2. Treapta practicant autonom

    Pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant autonom - se incheie contract de supervizare cu un formator/supervizor acreditat pe cognitiv-comportamentala de catre COPSI si agreat de catre AHPCC.

    Programul de supervizare se desfasoara in grup, in conditiile hotarate de comun acord cu formatorul. Conform conditiilor Colegiului Psihologilor din Romania, durata supervizarii este de minim 2 ani de la finalizarea formarii initiale.


  3. Inscrieri si informatii:

    • Telefon: 0755.033.777 / 0769.083.777
    • E-mail: florentinapopisteanu@yahoo.com


     Inapoi Distribuie 

     




    Comentarii




     
     
 



Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe  

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0