Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Grup pentru Dezvoltare PersonalaCentrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) anunta inceperea unui nou Grup pentru Dezvoltare Personala facilitat de Cristina Sterie.


Orele sunt recunoscute de catre Colegiul Psihologilor din Romania si fac parte, alaturi de programul formativ de baza, din numarul orelor obligatorii pentru obtinerea dreptului de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare.


Cum se va lucra?


Abordarea pe care aleg sa o utilizez, atat in practica individuala cat si in cea de grup, este una eclectica. Formarea mea de baza este in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. De aceea continui sa imi conceptualizez abordarea utilizand in special aceasta scoala terapeutica, considerand ca imi ofera claritate si structura. Formarile ulterioare mi-au adus un plus de creativitate si o paleta larga de tehnici si metode pe care astept sa le impartasesc cu voi.


Terapiile scurte, centrate pe resurse si solutii m-au invatat sa privesc clientul ca pe un colaborator egal in demersul schimbarii. Hipnoza Ericksoniana m-a ajutat sa devin creativa si sa caut resursele latente si experientele pozitive uitate ale clinetului pentru a aduce in prim plan punctele tari ale acestuia in procesul schimbarii. Terapia sistemica de familie m-a ajutat sa inteleg importanta sistemului familial din care provenim si a celui in care traim in prezent, in implementarea schimbarilor. Terapia strategica mi-a facilitat o abordare tintita, focusata pe gasirea de alternative noi si de succes, incompatibile cu solutiile falimentare incercate in trecut. Analiza tranzactionala mi-a clarificat intelegerea procesului intra-psihic individual si a dinamicii din relatiile inter-umane si mi-a furnizat un set nou de concepte inteligibile si usor transmisibile clientilor in decodificarea propriilor tipare psihologice.


Astept sa impartasesc toate aceste cunostinte si deprinderi in demersul pe care il vom intreprinde impreuna si in experienta pe care o vom crea in comun.


Cand?

Grupul va avea prima intalnire in weekend-ul 4-5 Februarie 2017. Intalnirile vor avea loc in weekend, cu o frecventa de un weekend pe luna, timp de 8 intalniri, intre orele 09:00-18:00, cu o ora pauza de pranz.


Unde?

In cadrul Centrului Psiho-Armonie din Str. N. Constantinescu, Nr.11, Bl.11, Sc.1, Ap.2, Sector 1, Bucuresti.


Cost?

Costul unei intalniri este de 350 Ron.


Inscrieri si informatii:

  • Telefon: 0730.028.680
  • E-mail: csterie@yahoo.com (intre orele 10:00-19:00)


 Inapoi Distribuie 

 
Cristina Sterie Cristina Sterie

Avem nevoie sa ne cunoastem si sa dam afara ceea ce nu ne apartine, pentru a putea creste si pentru a ne gasi propriul drum...

 


Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe