Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Grup intervizare Terapia Schemelor (Schema Therapy)Centrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) va propune o serie de intalniri de intervizare ce au ca scop dezvoltarea Terapiei Schemelor in Romania si dezvoltarea terapeutilor care practica acest model de terapie.


De aceea va propunem ca o data pe luna, intr-o zi de Vineri intre orele 10:00 - 14:00 sa ne vedem pentru a discuta despre Terapia Schemelor si despre modalitatile in care putem aborda clientii prin prisma acestui model terapeutic.


Va propunem sa debutam seria acestor intalniri cu discutarea Schemelor pe domeniile in care sunt impartite. Fiecare intalnire de lucru va consta in discutarea detaliata a schemelor dintr-un domeniu si va cuprinde prezentari de cazuri ale unor clienti care prezinta scheme in domeniul respectiv.


Cand?

Prima intalnire va avea loc in data de 26 Mai, de la ora 10:00.


Unde?

In cadrul Centrului Psiho-Armonie din Str. N. Constantinescu, Nr.11, Bl.11, Sc.1, Ap.2, Sector 1, Bucuresti.


Cost?

Va asteptam sa veniti cu material de studiu, cazuri si propuneri si eventual cate ceva de rontait/savurat pentru a ne intretine in timpul discutiei. Pe masura ce grupul se stabilizeaza (ceea ce speram sa se intample), putem decide exact cum sa ne pregatim fiecare de la o intalnire la alta.


Inscrieri si informatii:


Pentru a va anunta participarea va rugam sa sunati la 0730.028.680 Inapoi Distribuie 

 
Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe