Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Grup pentru Dezvoltare PersonalaCentrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) anunta inceperea unui nou Grup pentru Dezvoltare Personala facilitat de Cristina Sterie.


Cristina Sterie este psiholog principal, psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala, formator si supervizor. Cristina Sterie are de asemenea competente in Schema Therapy, psihoterapii scurte, hipnoza ericksoniana si analiza tranzactionala.


Grupul de dezvoltare personala va incepe in luna Februarie si se va desfasura pe durata a 8 intalniri, insumand un numar total de 150 ore. Cei care doresc sa se inscrie si sa participe isi vor lua angajamentul sa participle la toate intalnirile, dinamica grupului de dezvoltare personala depinzand de prezenta si participarea membrilor lui. Se admite un numar maxim de 3 zile de absente.


Cand?

Grupul va avea prima intalnire in weekend-ul 3 - 4 Februarie 2018. Intalnirile vor avea loc in weekend, cu o frecventa de un weekend pe luna, timp de 8 intalniri, intre orele 09:30 - 18:00, cu o ora pauza de pranz.


Unde?

In cadrul Centrului Psiho-Armonie din Str. N. Constantinescu, Nr.11, Bl.11, Sc.1, Ap.2, Sector 1, Bucuresti.


Cost?

Costul este de 400 Ron / weekend. Se plateste apartenenta la grup si nu participarea. Plata se va face in fiecare weekend.


Inscrieri si informatii: Inapoi Distribuie 

 
Cristina Sterie Cristina Sterie

Avem nevoie sa ne cunoastem si sa dam afara ceea ce nu ne apartine, pentru a putea creste si pentru a ne gasi propriul drum...

 


Comentarii
 
 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe