Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 


Workshop de Supervizare si Dezvoltare Clinica



Workshop de Supervizare si Dezvoltare Clinica

Centrul Psiho-Armonie organizeaza Workshop-ul de Supervizare si Dezvoltare Clinica: "Cum sa ma ingrijesc ca sa pot ajuta? Auto-protectia si auto-ranirea in practicarea psihoterapiei", facilitat de Cristina Sterie.


Cristina Sterie este psiholog principal, psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala, formator si supervizor. Cristina Sterie are de asemenea competente in Schema Therapy, psihoterapii scurte, hipnoza ericksoniana si analiza tranzactionala.


Workshop-ul se adreseaza psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si celor in formare si in general tuturor celor care sunt interesati de felul in care pot avea grija de ei insisi in practicarea meseriilor care presupun contactul si grija fata de altii. Workshop-ul se va focaliza pe supervizarea preceselor personale ale celor ce lucreaza cu clienti.


Pentru cei aflati sub supervizare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala orele vor fi recunoscute ca ore de supervizare.


Cand?

Workshop-ul se va desfasura in weekend-ul 10 - 11 Februarie 2018, intre orele 09:30 - 18:00, cu o ora pauza de pranz.


Unde?

In cadrul Centrului Psiho-Armonie din Str. N. Constantinescu, Nr.11, Bl.11, Sc.1, Ap.2, Sector 1, Bucuresti.


Inscrieri si informatii:



 Inapoi Distribuie 

 




Cristina Sterie Cristina Sterie

Avem nevoie sa ne cunoastem si sa dam afara ceea ce nu ne apartine, pentru a putea creste si pentru a ne gasi propriul drum...

 


Comentarii




 
 
 



Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe  

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0