Grup nou dezvoltare personala recunoscut COPSI


Centrul Psiho-Armonie si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala anunta inceperea unui nou grup de dezvoltare personala recunoscut de catre Colegiul Psihologilor din Romania.


Dezvoltarea personala se adreseaza studentilor si masteranzilor de la facultatile de psihologie, cat si psihologilor, asistentilor sociali si medicilor care doresc sa devina consilieri/psihoterapeuti in orientarea cognitiv-comportamentala. La final se elibereaza diplome de catre Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala recunoscute de Colegiul Psihologilor.


Modalitate de desfasurare: Intalnirile se vor desfasura lunar, un week-end pe luna, timp de 8 luni. Se lucreaza Sambata si Duminica intre orele 09:00 si 18:00.

Se lucreaza intr-un singur modul de 150 ore, fara schimbarea grupului.


Costuri: Costul unui week-end este de 300 RON.


Coordonator curs: Cristina Negoita, psiholog clinician principal, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, competente in hipnoterapie ericksoniana si terapii scurte, secretar general si co-formator AHPCC.


Data de incepere: 22, 23 septembrie 2012.


Adresa: Centrul Psiho-Armonie - Str. N. Constantinescu nr.11, bl.11, sc.1, parter, ap.2, interfon 02, Bucuresti, sector 1.


Inscrieri si informatii:

Telefon: 0730 028 680

E-mail: contact@centrulpsihoarmonie.ro


sau direct la Cristina Negoita:

Telefon: 0724.218.088

E-mail: maria_cristina.negoita@yahoo.com


www.centrulpsihoarmonie.ro


Inapoi...