Dezvoltarea propriului potential prin tehnici de relaxare si hipnoterapieTimp de 10 intalniri va propunem un program de autodezvoltare, axat pe urmatoarele coordonate:

  • 1. Relaxare cu gasirea spatiului interior sigur si plin de resurse;
  • 2. Relaxare pentru reducerea tensiunii si stresului;
  • 3. Relaxare pentru dezvoltarea increderii in sine;
  • 4. Descoperirea ghidului interior;
  • 5. Dezvoltarea afirmarii de sine;
  • 6 si 7. Eliberarea de emotii negative;
  • 8 si 9. Relaxare pentru gestionarea si eliberarea de durere si disconfort (dureri de cap, dureri menstruale, alte dureri cronice);
  • 10. Dezvoltarea empatiei si a compasiunii (ne iertam pe noi insine pentru a-i putea ierta pe ceilalti).

Coordonator: psihoterapeut Petrisor Tepurlui, psiholog principal, formator si supervizor in hipnoza ericksoniana si psihoterapie cognitiv-comportamentala.


Intalnirile se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete relaxarea, care doresc sa se descopere si sa isi optimizeze potentialul propriu. Se folosesc tehnici de relaxare si transa specifice hipnozei clasice si ericksoniene.


Intalnirile vor avea loc in intervalul 18.30-20, vinerea, pentru a va ajuta sa obtineti si sa prelungiti starea de relaxare, starea de bine si in weekend, cand, de multe ori, desi nu lucram, nu ne putem elibera de stresul si tensiunea acumulate dupa o saptamana de lucru.


Prima intalnire, la jumatate de pret, este intalnirea in care vom invata si experimenta ce inseamna o transa.


Cost: 50lei/intalnire. Fiecare isi poate alege la care dintre intalniri sa participe, dar pentru a putea invata cum sa va induceti singuri starea de relaxare, sugestia noastra este sa participati la cel putin 3 intalniri.


Cand: incepem pe 23 noiembrie, ora 18.30.


Locatia: Centrul Psihoarmonie, str. Nicolae Constantinescu, nr. 11, bl. 11, parter, interfon 02, zona Dorobanti (www.centrulpsihoarmonie.ro).


Modalitatea de lucru: noi va oferim o salteluta sau un izopren pe care sa puteti sta intinsi, pe jos. Pentru confortul dvs, va rugam sa purtati haine lejere, in asa fel incat sa puteti sta comod . E de preferat sa aveti la dvs un prosop cu care sa acoperiti salteaua/izoprenul.


Inapoi...