Psihoterapia tulburarilor sexuale – tehnici de interventie


Centrul Psiho-Armonie are placerea de a va invita la un work-shop deosebit cu tema: Psihoterapia tulburarilor sexuale – tehnici de interventie


Cand?

Marti, 25 septembrie, de la ora 16.


Unde?

In cadrul Centrului nostru, pe str. N. Constantinescu nr.11, bl.11, sc.1, parter, ap.2, interfon 02.


Cat?

Costul acestui workshop este de 80 lei.


Cine?

Workshop-ul va fi sustinut de Corina Acris: formator si supervizor, psihoterapeut specializat in terapie de cuplu si familie, terapie experientiala, psiholog clinician.


Sexualitatea este un aspect important al vietii, al relatiilor de iubire si al casatoriei. A fi uman presupune sa experimentezi pasiunea, erotismul, intimitatea sexuala si schimbul de afectiune: a da si a primi. Am fost obisnuiti de filme, cântece si romane sa credem ca dragostea romantica si chimia sexuala sunt cele mai puternice forte care duc cuplurile pe culmile extazului. Sexul este vazut ca fiind spontan, pasionant si neinhibat. Ceea ce vedem in filme, nu are nimic de a face cu viata reala a cuplurilor. In realitate, multe cupluri se confrunta cu dificultati in sfera sexuala. Dezvoltarea sexualitatii umane si sexualitatea sunt subiecte mult mai largi decât actul sexual in sine si intromisiunea.


Acest workshop isi propune sa abordeze probleme legate de sexualitatea conjugala: functionarea sexuala sanatoasa, factori care influenteaza dezvoltarea sexuala si functionarea sexuala, principalele tulburari/disfunctii sexuale precum si modalitati/tehnici de interventie.


Inscrierile se fac la telefon 0730.028.680 intre orele 10:00 si 20:00, de Luni pana Vineri sau prin e-mail la contact@centrulpsihoarmonie.ro.


Pentru confirmarea inscrierii plata trebuie facuta inainte de workshop, la sediul nostru sau in contul: RO37INGB0000999900324031 deschis pe numele Petrisor Tepurlui.


Inapoi...