Urmareste-ne pe  

 
Psiho-Armonie
 
 

Servicii pentru publicul larg
 


Servicii pentru publicul largCentrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Toate serviciile noastre sunt recunoscute de catre Colegiul Psihologilor din Romania si sunt oferite sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala. 
 


 
 
 


Pentru publicul larg centrul nostru ofera multiple servicii in domeniul psihologiei. Ne adresam atat persoanelor care doresc servicii de consiliere psihologica si psihoterapie individuala, dar si cuplurilor, familiilor, copiilor si adolescentilor care doresc sa acceseze astfel de servicii, avand ca resurse devotamentul si profesionalismul echipei noastre.


Puteti beneficia de urmatoarele tipuri de servicii:
Servicii


 
 Psiho-Armonie

Centrul Psiho-Armonie reuneste o echipa de profesionisti ce ofera multiple servicii in domeniul psihologiei si psihoterapiei. Daca esti in cautarea unui psiholog in Bucuresti sau daca doresti sa afli mai multe despre noi poti accesa celelalte sectiuni ale acestui site, ne poti contacta folosind datele de Contact sau ne poti face o vizita la cabinet.


 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Datele vor fi folosite strict pentru a comunica informatii de interes.


 
 


Copyright © Psiho-Armonie. Toate drepturile rezervate.

 

Urmareste-ne pe